Brand Identity Ontwerp

Dit pakket is perfect voor de ondernemer die op zoek is naar een visuele identiteit om zijn/haar onderneming op te laten vallen en herkenbaarheid te creëren onder potentiële klanten. Dit pakket omvat alles wat je nodig hebt om een effectieve brand identity op te bouwen. Ik help je bij het vertalen van je unieke bedrijfswaarden naar een kloppende branding.

WAT IS INBEGREPEN?

(Online) kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek van ongeveer 30 minuten komen jouw unieke bedrijfswaarden aan bod. Je krijgt meer inzicht in jouw missie, visie, doelgroep en doelstellingen. Dit wordt het fundament van jouw visuele uitstraling.

Kleurenpalet

Kleur heeft de kracht om een sterke verbinding en emotie op te roepen. Afhankelijk van je doelen stellen we de perfecte tinten samen.


Brand design

Het volledige merkontwerp omvat een primair logo, een secundair logo en verschillende creatieve stijl elementen, zoals illustraties en iconen. Om zo je bedrijf van een volledige Brand Identity te voorzien.

Typografie

Je ontvangt een volledig typografiesysteem voor koppen, subkoppen en paragrafen, samen met gedetailleerde richtlijnen en gebruiksvoorbeelden.


Brand icoontjes

Je krijgt een aangepaste collectie van geïllustreerde merk-iconen om af te wisselen en te gebruiken als website favicon of op sociale media.


Brand guidelines

De brand guideline vormt een informatief document dat precies aangeeft hoe je je identiteit kunt inzetten terwijl je “on-brand” blijft. Van kleurcodes tot het gebruik van logo’s,


Duur project

max. 4 weken

Je ontvangt

+ Een brandboard van je stijlvolle nieuwe look

+ Kleurenpalet in CMYK + RGB + HEX

+ Elk ontwerp in EPS, AI, PNG, JPG en PDF.

+Brand guidelines in een PDF document

+ Meerdere aanpassingsrondes tot dat je helemaal tevreden bent

Het proces

Een zo gemakkelijk mogelijk, aangenaam en leuke samenwerking is waar ik naar streef. Neem hier een kijkje in het creatieve proces.

NEEM CONTACT OP

Meld je via het contact formulier aan en vertel me alles wat ik moet weten over je bedrijf en je creatieve doelen en dromen.

CONNECT

Hierna zal ik contact met je opnemen om jou en je bedrijf beter te leren kennen. Zo kan ik bepalen of jouw wensen en mijn aanbod op één lijn liggen.

VAN START

Nadat je volmondig “ja!” hebt gezegd tegen onze samenwerking, krijg je toegang tot een klantenportaal om je contract te ondertekenen, je facturen te bekijken en je creatieve documenten bij elkaar te vinden.

KORTE VRAGENLIJST

Je vult een gedetailleerde vragenlijst in, die we samen bekijken voordat we aan het werk gaan. Zo weet ik zeker dat ik jouw wensen helemaal goed heb begrepen om zo het beste uit onze samenwerking te halen.

VERBETEREN

De ontwerpconcepten worden je gepresenteerd in een uitgebreid branding overzicht. Hierna ga ik aan de slag met jouw feedback en werk ik het logo uit. Je kunt tot 2 rondes het logo kosteloos laten aanpassen.

AFLEVERING

Wanneer je akkoord gaat met het voor jou ontworpen Brand Identity Design, lever ik je definitieve branding elementen en is het tijd om te proosten!

nl_NLDutch
Scroll naar top